Háromoldalú egyeztetés a váci stadion felújításáról 2016 augusztus 26Általános 1425

Ma kora délután újabb megbeszélés történt Budapesten a Vác Városi Stadion felújításáról, amelyen részt vett Pető Tibor Alpolgármester úr, Vígh László, MLSZ Infrastruktúra Igazgató úr valamint a Vác Futball Club Kft. vezetősége.

A Kft. részéről felkért tervező iroda építészei több tíz oldalnyi anyagot mutattak be az új lelátó és klubház kialakításáról, a játéktér elmozdításáról, a beléptetési pontok és biztonsági kijáratok átalakításáról, a nézőtér és lelátófedés kivitelezéséről, az új szociális blokkok és büfék, parkolóhelyek, vezetési pont, VIP és média szektorok kiépítéséről. Az új klubházban a belső terek, öltőzők, orvosi-, dopping ellenőrző-, rehabilitációs-, gyúrószobák és konditerem mind a XXI. század sportolói igényei szerint és az MLSZ Infrastruktúra Szabályzata alapján kerültek megtervezésre. Az új klubházban nemcsak többfunkciós klubterem, de VIP szoba és terasz, tárgyalók, irodák és videóelemző helyiség is helyet kapna.

A megbeszélésen mind a három fél külön feladatokat vállalt, amiknek megvalósításáról augusztus 30-án délután újbóli egyeztetésre kerül sor. Az MLSZ és a Kft. ismételten megerősítették azt a tényt az Alpolgármester úr számára, hogy, mind a váci stadion rekonstrukciója, mind a létesítmény felújítása tárgyában kiírt TAO-program sikeres elbírálása érdekében az ingatlan tulajdonosa részéről a teljes önrész biztosítása elengedhetetlen.

Klubunk honlapja a további fejleményekről folyamatos tájékoztatást fog nyújtani. Addig is: Hajrá Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK