Házi edzőmeccsel készültünk a hétvégére 2021 október 07Általános 919

A Vác FC a Vác VLSE U19-es együttesével mérkőzött meg a heti felkészülés keretében, a 3×20 perces meccset a Vác FC nyerte meg 2–0-ra.

Csapatunk gőzerővel készül a vasárnapi, Kozármisleny FC elleni bajnoki mérkőzésre. A Vác FC csütörtökön délután egy „házi” edzőmeccsel is hangolt a hétvégére, hiszen a Vác VLSE U19-es együttesével mérkőztünk meg a centerpályán. A 3×20 perces gyakorlómeccsen a mieink szándékosan kilenc játékossal, tehát kettős emberhátrányban léptek pályára, míg az U19-es csapat teljes létszámmal, 11 fővel játszott. A három részes találkozót végül a Vác FC nyerte meg 2–0-ra, góljainkat Tóth Milán és Sorecz Szabolcs szerezték.

Sajnos a heti felkészülést több negatív tényező is hátráltatja. Lukács Kelemen – aki eltiltása mellett egyébként sem léphet pályára a Kozármisleny ellen – betegséggel küszködik, ahogyan Mertse Ábel és Fazakas Géza is megbetegedett. Csaba Dániel térdsérülést szenvedett a szerdai edzésen, míg Purzsa Máté vádlija továbbra is sérült, ő még nem tudott bekapcsolódni az edzésekbe. Balázs Simon viszont már lábadozik sérülése után és Balga Balázs is ismét bekapcsolódott a tréningekbe. 

Az NB III Közép-csoportjának 11. fordulójában csapatunk vasárnap 15 órától fogadja majd a Kozármislenyt.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK