Ilyet még Csank János sem élt át edzői pályafutása alatt – beharangozó 2021 április 17Általános 1676

Az NB III Közép csoportjának 30. fordulójában a 33 ponttal a 15. helyen álló Vác FC a 42 ponttal a 8. pozícióban állomásozó Kozármisleny együttesét fogadja a váci stadionban vasárnap 17 órától.

Az NB III Közép csoportjának 30. fordulójában a 33 ponttal a 15. helyen álló Vác FC a 42 ponttal a 8. pozícióban állomásozó Kozármisleny együttesét fogadja a váci stadionban vasárnap 17 órától.

Egyik csapatnak sem sikerült túl jól a szerdai, hétközi forduló, hiszen – mint ismeretes – a mieink 2–2-t játszottak a Taksony ellen, míg a Kozármisleny hazai pályán 2–0-ra kikapott a Bp. Honvéd II-től. Sőt, a mislenyiek egyenesen rossz szériában is vannak, hiszen előző három bajnokijukat kivétel nélkül elveszítették, méghozzá 2–0-ra. Mindkét csapatnak nagy szüksége van tehát a pontokra, de Csank János szakmai igazgató szerint nem állunk könnyű mérkőzés előtt.

Fájó a Taksony elleni pontvesztés, de előre nézünk – fejtegette Csank János. – A Kozármisleny jó csapat, ezt jelzi, hogy már 12 alkalommal győztek. Peches időszakban vagyunk, edzői pályafutásom során gyakorlatilag még nem éltem át olyat, hogy ilyen hosszú ideig sérüléshullám sújtja a csapatomat, mégis túl kell ezen lépnünk. Öten továbbra is sérültek, vagy betegek, közülük három-négy játékost a kezdőcsapatban vennék számításba. Egyedül annak örülhetünk, hogy Szalánszki Gergő eltiltása lejárt és visszatérhet az együttesbe. Bízom benne, hogy mindenki ki tudja hozni azt, ami benne van, és a labdarúgók tudása elegendő lesz egy jó eredmény eléréséhez.”

Ősszel a Kozármisleny 1–0-ra győzött pályaválasztóként Szabó Dominik góljával, itt az ideje tehát a visszavágásnak.

A vasárnapi mérkőzést – amelyet a hatályos járványügyi szabályok értelmében továbbra is zárt kapuk mögött rendezünk – Bana Gergely vezeti majd, míg segítői Perák András és Páhoki Zsolt lesznek.

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK