Információk a szerdai Magyar Kupa mérkőzésre 2018 október 29Általános 1423

Csapatunk a Magyar Kupa legjobb 32 együttese közé jutásért –csakúgy, mint tavaly, igaz, akkor egy körrel később- a MOL Vidi FC együttesével találkozik október 31-én 18 órai kezdettel, a mérkőzés helyszíne a Szusza Ferenc Stadion lesz.

A mérkőzésre elővételben nem lehetséges a jegyvásárlás, belépőt váltani kizárólag a mérkőzés napján, a helyszínen van lehetőség. A jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek (a vásárláskor fényképes igazolvány felmutatása szükséges), 14 éven aluliak számára diákigazolvány felmutatása mellett a belépés ingyenes.

Pénztár- és kapunyitás a találkozó előtt 1 órával, 17 órakor lesz.

A váci nézők, szurkolók részére az A terasz bal és az A tribün bal szektorrészek, míg a vendégek számára a C3-as szektor lesz megnyitva. A hazai nézők a Megyeri út, míg a vendégszurkolók a Mildenberger utca felől közelíthetik meg saját szektorukat.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  



Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK