Információk a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban 2016 augusztus 11Általános 1153

Csapatunk vasárnap 17:30-kor Dunaújvárosban fogadja a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapatát. A mérkőzéssel kapcsolatos hasznos információk alább olvashatók.

A mérkőzés napján 16:30-kor lesz pénztárnyitás, ezt követően a Hazai (Vác) szurkolók az Eszperantó úti főbejáraton, a Vendég szimpatizánsok az Eszperantó út elején található Aldi szupermarket felől található külön bejáraton érkezhetnek meg a létesítménybe. A hazai szurkolók az I és J szektorokat, míg a vendégszurkolók a D szektort, a vendég tiszteletjeggyel rendelkező szurkolók pedig a K szektort vehetik igénybe. A belépés előtt fokozott ruházati és csomagátvizsgáláson esnek át a találkozóra kilátogatók.

A bajnokira az általános MLSZ előírások vonatkoznak, a sportcentrumba belépők nem állhatnak tudatmódosító szerek hatása alatt. A rendezvényre többek között nem hozhatnak be magukkal üveg illetve műanyag palackot, nagyméretű esernyőt, hajlakkot, valamint olyan tárgyat, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti.

Sajtó akkreditáció

Kérjük a sajtó  munkatársait, hogy a mérkőzésre péntek (augusztus 12.) 16:00 óráig akkreditálják magukat a sajto@vacfc.com e-mail címre eljutatott igénnyel. Az akkreditációs kérelemben kérjük a következő adatokat írják le: Név, Születési idő, Születési hely, Médium neve, Pozíció, E-mail cím.

Belépéshez a hazai bejáratot vegyék igénybe, ahol a szabad mozgást biztosító karszalagot kapják meg, valamint a fotósmellényt vehetik át.

A sajtó számára fenntartott helyek a VIP szektor és a Z szektor között található sajtópáholyban vannak. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatót a főépületben tartjuk.

Sajtó akkreditációról bővebben itt olvashatnak.

Szurkolói magatartás:

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem ellentétes a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő elvekkel (például nem lehet politikai tartalmú), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Dunaújváros Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.

Dunaújváros Stadion - Pályarendszabályok

Információk a vendégszurkolók részére:

Jegyvásárlás a vendégszurkolók részére:

A Dunaújváros Stadion Dunaújvárosban az Eszperantó út 4-6. szám alatt található

A vendégszurkolók a helyszíni vendégjegypénztárban vásárolhatják meg jegyeiket. (Eszperantó út – Aldi szupermarket felőli pénztár és bejárat.)

A vendég jegypénztár a mérkőzés napján 1 órával (16:30) a mérkőzés előtt nyit ki. Arra kérjük szurkolónkat, hogy lehetőség szerint legkésőbb 16:15-ig vásárolják meg belépőiket.

Jegyár: a vendég szurkolóknak egységesen 1 000 Ft/db

A 14 éven aluliak és a 65 éven felüliek INGYEN tekinthetik meg a mérkőzést.

(A 14 éven aluliaknak a diákigazolványt a 65 év fölöttieknek pedig nyugdíjas vagy személyi azonosításra alkalmas igazolványt kell felmutatniuk)

A jegyvásárláshoz személyi igazolvány felmutatása szükséges!

Gépkocsi parkolás:

A vendégszurkolók az Eszperantó úti ALDI parkolójában tudják járműveiket elhelyezni.

A Dunaújváros Stadiont itt találhatja meg.

A mérkőzéshez mindenkinek jó szórakozást, jó szurkolást kívánunk.

Hajrá Vác!

 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK