Jászberényből érkezhet az első téli szerzemény 2021 január 13Általános 1146

Klubunk vezetői szóban megállapodtak a 27 éves középpályással, Gergely Péterrel, akivel már csak a szerződés aláírása van hátra.

Miközben csapatunk Csank János mesteredző irányításával a pályán gőzerővel készül az NB III Közép-csoportjának tavaszi szezonjára, a tárgyalóasztalon is beindultak az események.

Klubunk vezetői ugyanis szóban mindenben megállapodtak Gergely Péterrel, aki a szerződés aláírása után a Vác FC első téli szerzeménye lesz a téli átigazolási időszakban. A 27 éves középpályás Csank János kifejezett kérésére kerülhet együttesünkhöz, hiszen trénerünk korábban Gyöngyösön már dolgozott együtt a középpályással.

Gergely Péter Vámosgyörkön nevelkedett és felnőtt szinten a megyei bajnokságban játszott először, de aztán 19 esztendősen már az NB III-ban szerepelt, mégpedig a Gyöngyösi AK színeiben. A gyöngyösieknél három részletben összesen 6 évet töltött el, mígnem – egy súlyos sérülés után – 2020 nyarán a szintén a harmadosztály Keleti csoportjában szereplő Jászberényi FC-hez szerződött. A berényieknél az ősszel 10 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak, míg kilencszer csereként lépett pályára és egy gólt szerzett – a BVSC elleni találata három pontot jelentett együttese számára.

Személyében a középpályán nőhet majd meg Csank János variációs lehetősége.

(Fotó: jaszberenyifc.hu)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK