Javult Csank János állapota, de továbbra is a váci kórházban kezelik 2021 március 17Általános 835

Bár sokat javult Csank János állapota, továbbra is a váci kórházban kezelik. Mint megírtuk, szakmai igazgatónk szervezetét a tüdőgyulladás mellett megtámadta a koronavírus, s amikor az egyébként erős, edzett szervezetét is megviselte a baj, kórházba került.

„Szerencsére sokkal jobban vagyok, már hazamennék – mondta a Nemzeti Sport megkeresésére a 74 éves szakember. – Bár azt hittem, elengednek a kórházból, ám a kezelőorvos javaslatára mégis bent tartanak. Négyágyas szobában lehetek, s bár sok mozgás nem engedélyezett, de azért érezzük innen bentről is, hogy egyre nagyobb a jövés-menés, ami azt jelenti, emelkedik az orvosi ellátásra szorulók száma. Sokat fogytam, s mivel amúgy sem volt rajtam sok zsír, így az izomzatomból mentek le a kilók, ezért aztán lesz mit pótolni, ha kikerülök. Hozzáértő orvosok, remek ápolók vesznek körül, csupán az zavar, hogy mindenkit csak »szkafanderben« láthatok, még a nővérkéket is.”

Csank János hozzátette, tudja, sokan szorítanak, imádkoznak érte, s elmondta, a szeretet az egyik legjobb gyógyír számára ezekben a nehéz napokban.

Frissítés: a szakmai igazgató honlapunknak elmondta, hogy csütörtökön újabb vizsgálatok várnak rá, ennek függvénye, hogy holnap kiengedik-e a kórházból.

Csapatunk így ezen a héten is Burzi Attila másodedző irányításával készül a hétvégi, Szekszárd elleni idegenbeli mérkőzésre. Csank János természetesen folyamatosan kapcsolatban van a szakmai stáb tagjaival.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK