Jelentés sérültjeink állapotáról 2020 október 08Általános 1295

Mint beszámoltunk róla, a vasárnapi, FTC II ellen bajnoki mérkőzés első félidejében sajnálatos módon két játékosunk, Bonivárt Erik és Ódé Norbert is megsérült.

A találkozó 14. percében Bonivárt Erik egy labdaátvételnél hosszan nyúlt a labdához és nem tudta folytatni a játékot, le kellett cserélni. 27 éves középpályásunk csak a jövő héten megy ultrahangra, biztosat akkor tudunk csak mondani állapotáról, de a gyanú szerint a combhajlító-izma szakadt be – ha a vizsgálatok ezt megerősítik, akkor összesen három-négy hetes kihagyásra kényszerül.

A 31. percben pedig Ódé Norbert úgy rúgott bele ellenfelébe, hogy eközben ő sérült meg, csapattársai támogatták le a pályáról. A vizsgálatok már megállapították, hogy a 29 éves hátvéd részleges szalagszakadást, illetve izomszakadást is szenvedett, de pozitívum, hogy várhatóan nem kell megműteni. A felépülési ideje így is több hét lesz.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK