Két gólt szerző támadóink szerint lendületet adhat a Majos elleni siker 2020 október 29Általános 893

Fontos és nagy gólkülönbségű győzelmet aratott csapatunk az előző fordulóban a Majosi SE otthonában (mint beszámoltunk róla, 7–1-re nyertünk). A sikerből két-két góllal vette ki a részét Magos Mátyás és Szenes Bence – előbbinek második gólja igazán élményszámba ment, míg utóbbi megszerezte első találatait a bajnokságban. A héten honlapunk erről a mérkőzésről, illetve a továbbiakról beszélgetett velük és szóba került az is, hogy a BioTechUSA termékek milyen pozitív hatást gyakorolnak játékukra.

Az első 10 percben elég görcsös volt a csapat, sok volt a pontatlanság, de szerencsére gyorsan meg tudtuk szerezni a vezetést egy remek szabadrúgásgóllal – tekintett vissza a mérkőzésre a 28 esztendős Magos Mátyás. – Igazából komoly veszélyt nem éreztem az ellenfélben és a második félidőben már csak az volt a kérdés, hogy mennyivel nyerünk. Jót tett ez a győzelem, megszakadt a nyeretlenségi szériánk és bízom benne, hogy innentől kezdve már a győzelmek jönnek. Úgy érzem, több van a csapatban és eddig is jobb eredményeket kellett volna elérni. A góljaim? Az elsőnél Sóron Tibi mögött voltam a tizenhatoson belül, ő nagyon okosan sarokkal hátrapasszolt nekem és én egyből a rövidbe vágtam a labdát. A másodiknál szintén Tibi adta a gólpasszt, miután a szélén elfutott, érkeztem közepén a passzára, de a védő becsúszva tisztázni akart úgy, hogy a lábáról fejmagasságba pattant a labda, én pedig felugrottam és éles szögből kapuba ollóztam a labdát! A keddi edzéstől már a hétvégi, Monor elleni mérkőzésre koncentrálunk.”

Szenes Bence is hasonlóan vélekedett a Majos elleni meccsről és bízik benne, hogy ez a győzelem lendületet ad a csapatnak.

Az első félidőben nagyon masszív, kellemetlen volt az ellenfél és mi sem játszottunk jól a 2–0-s vezetés ellenére – vágott bele a 26 esztendős Szenes. – A fordulás után egy szöglet után ismét betaláltunk, ami érezhetően megtörte az ellenfelet, a csapatnak meg plusz lendületet adott, mert utána még sorra dolgoztuk ki a helyzeteket és négyszer eredményesek tudtunk lenni. Az első gólom egy szabadrúgás volt, a jobbösszekötő helyről a kaputól körülbelül 20 méterre a sorfal fölött rúgtam el a labdát, amely pont a rövid kapufa mellett pattant és a kapus csak belekapni tudott. A második találatom egy jobb oldali támadás után született, ahol a keresztbe passzolt labdát a 16-oson belül átvettem, egy csellel tisztára játszottam magam és a rövid felsőbe lőttem. Bízom benne, hogy lökést ad ez a győzelem a csapatnak az elmúlt hetek eredményei után. A téli szünetig hátralevő (4+2) meccsekből szeretnénk minél több pontot szerezni és előrelépni a tabella hátsó feléből.”

Magos Mátyás és Szenes Bence is nagyon jó véleménnyel van a BioTechUSA készítményekről.

Örömteli, hogy ilyen neves táplálék-kiegészítő cég áll kapcsolatban a klubbal – vette vissza a szót Magos Mátyás. – Én elsősorban a mérkőzések szünetében szoktam izotóniás italt inni, a vitaminpótlás miatt tartom akkor szükségesnek.”

Vitaminok, fehérjék, izotóniás italok állnak a csapat rendelkezésére – ecsetelte Szenes Bence. – Én fél éve napi egy fehérje shaket fogyasztok (tehát már korábban is BioTechUSA terméket használtam), így ennek, illetve a kondi edzéseknek köszönhetően izomzatilag is erősödtem az utóbbi időben. A játékom előnyére vált mindez, amit a párharcok során és a labda megtartásánál is érzek.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK