Két nehéz helyzetben lévő csapat csap össze Majoson vasárnap 2020 október 24Általános 674

Az NB III Közép-csoportjának 15. fordulójában a sereghajtó Majosi SE együtteséhez látogat a Vác FC.

A Majos a Tolna megyei I. osztályú bajnokság élén végezve jutott fel az NB III-ba nyáron, ahol egyelőre nem a várakozásoknak megfelelően szerepel. Eddig három döntetlennel mindössze három pontot szerzett, míg 11 alkalommal kikapott – legutóbb a Honvéd II-től súlyos, 6–0-s vereséget szenvedett. Legutóbb a Szegedi VSE ellen gyűjtött egy pontot (2–2), de előző három bajnokiját azóta elveszítette. Tihanyvári László csapata tehát még vár idénybeli első sikerére, de helyzetük nem könnyű, hiszen – a teol.hu megyei portál információja szerint – betegség és sérülések miatt talán csak egy csapatra való egészséges játékos áll a tréner rendelkezésére.

Sajnos a mi helyzetünk sem túl rózsás, sőt… Az előző mérkőzésen, Kozármislenyben kiállított Koval Viktor eltiltás miatt nem játszhat és az egy hete, az Újpest II ellen piros lapot kapó Szalánszki Gergő pedig csak vasárnap tölti le kétmeccses eltiltását. Sorecz Szabolcs öt sárga lapja miatt nem léphet pályára, azonban az eltiltását szerdán letöltő Magos Mátyás visszatérhet. Tóth Bálint, Ódé Norbert és Bonivárt Erik továbbra is sérültek, Torda Patrik azonban felépült és már bevethető állapotban van. Talán mondani sem kell, mennyire fontos lenne hat nyeretlen bajnoki után a három pont begyűjtése.

Az óraátállítás miatt a mérkőzés vasárnap 13.30-kor kezdődik Bonyhád-Majoson, a Majosi SE Sporttelepén; a találkozót Dobai János vezeti majd, míg segítői Bereczki Bence és Halász József lesznek.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy 2020. október 23-tól már zárt és nyílt térben egyaránt kötelező a maszk használata rendezvényeken!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK