Ki-ki meccset játszunk vasárnap Dunaújvárosban – beharangozó 2021 május 22Általános 747

Az NB III Közép-csoportjának 37. fordulójában a Vác FC a Dunaújváros otthonában lép pályára vasárnap 18 órai kezdettel a dunaújvárosi stadionban.

Igazi ki-ki meccs vár ránk, hiszen mindkét csapatnak 44 pontja van, de mivel a Dunaújvárosnak 13 győzelme van, ezért a 13. helyen áll, míg a Vác csak 11 sikerrel rendelkezik, ezzel a 15. pozíciót foglaljuk el (a két együttes között a 14. helyen álló Szekszárdnak is 44 egysége van, 12 győzelemmel). Csank János szakmai igazgató nem vár könnyű találkozót.

Nehéz meccs lesz a vasárnapi, de bízom benne, hogy minimum döntetlennel térünk haza Újvárósból – ecsetelte honlapunknak Csank János. – Megfelelő hozzáállás kell a sikerhez, alapvető, hogy ezzel ne legyen probléma és jó lenne megúszni kapott gól nélkül a meccset. Figyelnünk kell arra, hogy a középpályán ne nőjön fölénk az ellenfél, amely várhatóan letámad majd minket, hiszen sok ügyes, kombinatív játékosa van. Szeretném kérni a szurkolók türelmet és segítségét, hogy elérjük célunkat, a bennmaradást! Magos Mátyás megsérült az egyik heti edzésen, ő sajnos nem játszhat, ahogy a régebb óta sérült Tóth Bálint sem. A kerettel kapcsolatos hír még, hogy Szenes Bencével a játékos kérésére szerződést bontott a klub.”

A helyszín érdekessége, hogy csapatunk a 2016–17-es szezonban, az NB II-ben Dunaújvárosban játszotta hazai mérkőzéseit „albérletben”, így több, már akkor is a keretünket alkotó futballistának nem lesz idegen a helyszín.

A mérkőzést Kubicsek Máté vezeti majd, míg segítői Kulcsár Dániel és Jakab Bálint lesznek. A találkozót védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók tekinthetik meg a helyszínen.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK