Kilences a Berkenye ellen, jöhet a tavaszi bajnoki rajt! 2022 február 10Általános 935

A tavaszi bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésén a legendánk, Rusvay Gergely által edzett Berkenye SE ellen 9–1-re nyert a Vác FC. Vasárnap már bajnoki pontokért küzdhetünk a Makó ellen.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Berkenye SE –Vác FC 1–9 (1–2)
Diósjenő, műfüves pálya.
Vác:
Molnár L. – Nagy Z., Kasza, Lukács K., Csaba – Tölgyes, Szunyog, Zámbó – Tóth D., Mertse. Tóth M. Csereként pályára lépett: Nacsa, Flamich, Földi M., Stefán, Torda, Purzsa, Vén B., Sorecz, Balga, Balázs S., Héjjas.
Gólszerzők: Mátyás P., ill. Stefán (2), Purzsa (2), Csaba, Zámbó, Balázs S., Torda, Sorecz

A tavaszi bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésen a legendánk, Rusvay Gergely által edzett, a Nógrád megyei I. osztályban szereplő Berkenye SE együttesével játszott csapatunk Diósjenőn. Csank János szakmai igazgató jó hangulatúnak ítélte a meccset.

„Jó hangulatú mérkőzéssel hangoltunk a rajtra. Szép gólokat szereztünk, többet távoli lövésből értünk el, de hozzá kell tenni, hogy a második félidőben már elfáradt ellenfelünk. Kétszer 50 percet játszottunk, a szünetben teljes sorcserét hajtottam végre, így mindenki pályára léphetett.”

A hétvégén már bajnoki pontokért küzdhet a Vác FC, csapatunk vasárnap 14 órakor a Makói FC együttesét fogadja a váci stadionban! Mindenkit szeretettel várunk a bajnoki találkozóra!!!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK