Lukács Kelemen szerződést hosszabbított! 2022 március 12Általános 527

Első profi szerződését írta alá a Vác FC-hez Lukács Kelemen. 21 esztendős védőnk 2023. június 30-ig kötelezte el magát klubunkhoz!

Első profi szerződését írta alá a Vác FC-hez Lukács Kelemen. 21 esztendős védőnk 2023. június 30-ig, tehát jövő nyárig kötelezte el magát klubunkhoz – a kontraktus aláírása után a következőket nyilatkozta honlapunknak:

„Örülök, hogy aláírtam az első profi szerződésem, ezt egy újabb jó lépésnek tartom a karrierem előrehaladásában! A célom természetesen az, hogy magasabb szinten tudjak játszani, meglátjuk, hogy majd mit hoz a jövő. A lehetőséget a kezdőcsapatban a kezdetektől megkaptam, és úgy érzem, éltem is vele. Szeretem, hogy alapemberként tekintenek rám.”

A saját nevelésű védőnk egyébként 2020 nyara óta szerepel felnőtt csapatunkban. Azóta összesen 52 NB III-es bajnokin lépett pályára, ezeken egy gólt szerzett (a Kecskemét ellen, még az előző szezonban), illetve 3 Magyar Kupa-mérkőzésen is lehetőséget kapott.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK