Magabiztos győzelem a Fülek ellen 2022 január 30Általános 651

Soros felkészülési mérkőzésén a Vác FC 3–0-ra győzött a szlovák harmadik ligában szereplő FTC Fiľakovo ellen Balassagyarmaton.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

FTC Fiľakovo (Fülek, szlovák III.)–Vác FC 0–3 (0–2)
Balassagyarmat.
Vác
: Molnár L. – Csaba, Lukács K., Kasza, Nagy Z. – Tölgyes, Szunyog, Zámbó – Tóth D., Mertse, Balga. Csereként pályára lépett: Nacsa, Földi M., Torda, Héjjas, Balázs S.
Szakmai igazgató: Csank János
Gólszerző: Balga, Zámbó, Torda

Soros felkészülési mérkőzésén a Vác FC vasárnap a szlovák harmadik ligában szereplő, az őszi szezonban még a korábbi kiváló váci csatár, Bari Jenő által irányított Fülek együttesével találkozott Balassagyarmaton. Az első félidőben Balga Balázs és Zámbó Dániel góljaival szereztünk vezetést, majd a szünet után a csereként beállt Torda Patrik megszerezte a harmadik váci találatot is. A találkozón végig jobban játszottunk szlovákiai ellenfelünknél, a magabiztos játék pedig megérdemelt győzelmet eredményezett.
Még három edzőmeccsünk lesz a tavaszi rajtig, a következő erőfelmérőre február 2-án, szerdán a Mezőkövesd II vendégeként.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK