Második felkészülési meccsünket is megnyertük 2022 január 16Általános 732

A Vác FC szombat délelőtt az NB III Keleti csoportjában szereplő Újpest FC II otthonában 2–1-s sikert aratott.

Második felkészülési mérkőzésén az idén az NB III Keleti csoportjában szereplő, Mundi Viktor által edzett Újpest II otthonában lépett pályára csapatunk.
Az első félidőben Tóth Milán góljával szereztünk vezetést, az előnyt pedig a második játékrész elején egy öngóllal dupláztuk meg. A hátralévő időben a lila-fehéreknek már csak a szépítésre futotta erejükből, így második edzőmeccsünket is győzelemmel zártuk.
Keretünkhöz felkerült az U19-es csapat két játékosa, Konkoly Leon és Cs. Nagy Márton, ők a továbbiakban is Csank János irányításával készülnek.
A következő felkészülési mérkőzésünkre jövő szerdán, január 19-én, 18 órától kerül sor a Heves megyei I. osztályú Gyöngyösi AK vendégeként.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Újpest FC II–Vác FC 1–2 (0–1)
Budapest, Tábor utca.
Vác:
Flamich – Purzsa, Kasza, Lukács K., Földi M. – Zámbó, Balga, Sorecz – Mertse, Tóth M., Tóth D. Csereként pályára lépett: Molnár L., Vén B., Stefán, Konkoly, Torda, Cs. Nagy. Szakmai igazgató: Csank János
Gólszerzőink: Tóth M. és egy öngól

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK