Még három mérkőzés vár ránk idén 2020 november 17Általános 720

Az őszi szezonból hivatalosan egy mérkőzés van hátra, de az MLSZ a tavaszról előrehozott két fordulót, így összesen még három bajnoki vár a Vác FC-re a 2020-as esztendőben.

Csapatunk 18 forduló után 20 ponttal a 15., még éppen bennmaradást érő pozícióból várja az utolsó három őszi találkozót. A 19. játéknapon, vasárnap 13:00-tól az újoncként 19. helyen álló Szegedi VSE-hez látogatunk, de a találkozót nem Szegeden játsszuk majd le – a szegediek stadionja jelenleg nem alkalmas NB III-as mérkőzések lebonyolítására –, hanem Mórahalmon, a Móra-dombi sportcentrumban.

Ezt egy héttel később vasárnap egy újabb idegenbeli találkozó, a 17. Rákosmente KSK elleni meccs követi majd – ez már a tavaszról előrehozott első forduló lesz, tehát a XVII. kerületiek elleni, nyári első meccs „visszavágója”. Végül a 21. fordulóban, december 6-án, vasárnap pályaválasztóként zárjuk az idei esztendőt, a jelenleg 3. helyezett Iváncsa elleni bajnokit a BVSC zuglói stadionjában rendezzük majd.

A három ellenfélből kettő tehát jelenleg a tabellán mögöttünk helyezkedik el. A legutóbbi hat bajnokinkból csak egyet veszítettünk el, remélhetőleg ezeken a találkozókon tovább tudunk javulni, így a telet egy biztonságos pozícióban tölthetjük.

Mindhárom mérkőzésre – a járványügyi rendelkezések értelmében – zárt kapuk mögött kerül sor.

 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK