Meg kellett elégednünk a döntetlennel Mórahalmon 2020 november 23Általános 877

Az NB III Közép-csoportjának 19. fordulójában a Vác FC 1–1-et játszott a Szegedi VSE otthonában.

NB III, Közép-csoport, 19. forduló

Szegedi VSE–Vác FC 1–1 (0–1)
Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum, zárt kapuk mögött. Vezette: Hartung Vilmos (Illés Tamás, Szabó Péter)
Szeged: Molnár – Kormányos, Tóth I,, Zsoldos, Dóra – Pócs D. (Hatvani, 62.), Pócs T., Fülöp, Kelemen V. (Bakó, 62.) – Busa, Beretka (Csanádi 80.). Vezetőedző: Paksi Péter
Vác: Halasi – Hegedűs Cs., Kasza (Niedermüller, a szünetben), Lukács K., Tóth B. – Szenes, Bonivárt, Sóron (Vén B., 83.), Sorecz (Cemal, 85.) – Magos, Szalánszki (Zámbó, a szünetben). Vezetőedző: Burzi Attila
Gólszerzők: Busa (71.), ill. Sorecz (2.)
Sárga lap: Pócs D. 24., Fülöp T. (60.), Hatvani (66.), ill. Bonivárt (29.), Tóth B. (39.), Lukács K. (69.)

Jól kezdtük a mérkőzést, rögtön a 2. percben Szenes adott remek labdát Sóronnak, aki egymás után kétszer is a kapusba lőtt, azonban a kipattanóra volt érkező, mégpedig Sorecz Szabolcs, aki közelről a hálóba bombázott (0–1)! Még az első játékrészben több lehetőségünk volt arra, hogy megduplázzuk előnyünket, de Magos Mátyás és Niedermüller Ákos is száz százalékos ziccerben hibázott.
A szünet után feljöttek a hazaiak, a 71. percben Bakó Andrásnak sikerült elfutnia a jobb szélen, majd kiugratta Busát, aki így egy az egyben vihette Halasira a labdát és kihasználta az adandó lehetőséget (1–1). A nagy helyzetek az egyenlítés után is a mieink előtt adódtak, először Magos Mátyás került helyzetbe, a kapust is kicselezte, de kisodródva mellélőtt, majd a szünetben csereként beállt Zámbó Dániel lőtt hét méterről mellé. Így maradt a döntetlen, amely a szegediekre nézve hízelgő.

Burzi Attila: – Mindenkinek el kell gondolkodnia a hogyan továbbon...

(vacfc.com/szegedivasutasse.hu)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK