Megtartotta szezonzáró rendezvényét a Vác FC 2022 június 01Általános 1371

HARMADIK ALKALOMMAL TARTOTTA A DIÓSJENŐI PLAY WELLNESS PANZIÓ ÉS VENDÉGHÁZBAN, IMPOZÁNS KÖRNYEZETBEN SZEZONZÁRÓ ESEMÉNYÉT A VÁC FC.

A kellemes hangulatú program az 1995-ös Vác FC Samsung–Ferencváros Magyar Kupa-döntő 2. mérkőzésének levetítésével kezdődött, emellett játékosaink biliárdozással és csocsózással is múlathatták az időt.

A kedd délutáni program „hivatalosabb” részében először Belák Gyula ügyvezető szólt az egybegyűltekhez. Felidézte a mögöttünk hagyott bajnoki szezont és leszögezte, hogy a csapat a célt, a bennmaradást teljesítette, így az utolsó mérkőzésen már felszabadultan futballozhattunk a Gerjen vendégeként, Pakson.

Pető Tibor, a tulajdonos Vác VLSE elnöke hozzátette, hogy a mostani időszak sem volt könnyű senki számára, de reméli, hogy minden szempontból rendeződik a helyzet. A 2019-es tulajdonosváltást követő átmeneti időszak hosszabb lett, mint ahogy várta. Az egyesület elnöke aztán gratulált a bennmaradáshoz a fiúknak, végezetül ajándékcsomagot adott át Nagy Gézának, az egyesület és a felnőtt csapat autóbuszvezetőjének, aki az év elején – majd’ 50 évnyi szolgálat után! – egészségügyi okok miatt abbahagyta tevékenységét.

Csank János szakmai igazgató azzal kezdte, hogy jobb szezont várt, a 39 pont összegyűjtéséhez a döntetlenek mellett 5 hazai és 5 idegenbeli siker kellett – hazai környezetben többre lett volna szükség. Ettől függetlenül megnyugtató, hogy biztosan maradtunk bent az NB III-ban. Néhány játékostól több fejlődést várt volna, de így is okoztak többen kellemes meglepetést. Csank János felidézte, hogy Mertse Ábel és Tóth Milán összesen 30 gólt vállalt a 44 találatunkból, de sok gólt (68) kaptunk, miközben fontos, hogy a hátsó alakzat stabil legyen. A mester kérte, hogy legyenek büszkék a játékosok arra, hogy egy ilyen múlttal rendelkező klubban játszhatnak, mint a Vác FC

A beszédeket követően következett az ebéd elfogyasztása, majd kötetlen programmal ért véget a szezonzáró.

Az már eldőlt, hogy 13 gólt szerző támadónk, Tóth Milán nem él a szerződésében szereplő egyéves opcióval, ő tehát bejelentette távozását. Klubunk vezetősége a közeljövőben természetesen tárgyalóasztalhoz ül a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival.

Csapatunk játékosai és szakmai stábja most szűk három hetes pihenőre vonultak, a nyári felkészülés várhatóan a június 20-i héten kezdődik majd.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK