Megvan az első pontunk 2020 augusztus 13Általános 900

Az NB III Közép-csoportjának 3. fordulójában a Vác 0–0-s döntetlent ért el a Budapest Honvéd második csapata ellen.

NB III, KÖZÉP-CSOPORT, 3. FORDULÓ

Vác FC–Budapest Honvéd-MFA 0–0
Budapest, Szőnyi út, 150 néző. Vezette: Sipos Katalin (Marozsi G., Gordos Á.)
VÁC: Halasi – Zámbó, Kasza, Ódé, Tóth B. – Szalánszki, Bonivárt, Lukács K. (Sárosi, 74.), Sorecz – Szenes (Rusvay, 83.) – Sóron (Magos, 79.), Vezetőedző: Burzi Attila
HONVÉD: Horváth A. – Buna (Kerezsi, 78.), Kálnoki-Kis, Szabó A., Csányi – Bartha (Csörgő, 57.), Nagy G. (Kovács D., a szünetben) Eördögh, László D. – Németh D., Lukács D. Vezetőedző: Simon Miklós

A hat-nullás iváncsai vereség után Burzi Attila vezetőedző egy helyen változtatott a kezdőcsapaton, Torda Patrik helyett Tóth Bálint került be.
A Honvéd előtt adódott az első lehetőség, a 9. percben egy baloldali beadást futtából László lőtt fölé. A 18. percben adódott az első lehetőség csapatunk előtt, egy szép támadás végén először Sorecz lőtt kapura, Horváth védett, a kipattanó viszont Szenes elé került, aki óriási helyzetben a kapus lábát találta el! Öt perccel később Sóron vezette a kapusra a labdát balról, de a végén hosszan tolta meg, igy löveset hárította a kapus. A 31. percben Lukács vezette rá a labdát Halasira, de óriási helyzetben elesett, a játékvezető azonban továbbot intett, végül Eördögh lövését blokkolták. A félidő vége előtt még egy újabb nagy váci helyzet akadt, Sóron fejesét mentette a kapus, az érkező Bonivárt lövését pedig a gólvonal előtt mentette egy védő!
A szünet után a 60. perc hozta az első nagyobb váci gólhelyzetet, Sóron éles szögből leadott lövését ütötte szögletre Horváth. Két perccel később Lukács 17 méteres szabadrúgását hárította remekül Halasi, majd a 75. percben László 11 méteres lövését is védte Halasi! A 82. percben Szalánszki egy indítás után gyönyörű testcsellel maga elé engedte a labdát, lefutotta védőjét, de ziccerben a kapusba lőtt!! A 91. percben végül Bonivárt 28 méteres lövése centikkel ment el a bal felső mellett. Sajnos helyzeteink kimaradtak, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Burzi Attila: – A hat-null után mind mentálisan, mind fizikálisan felállt a csapat. Több gólszerzési lehetőségünk volt a meccsen, amelyek most kimaradtak. Reméljük, hogy vasárnap ezeket a lehetőségeket gólra tudjuk váltani!

Simon Miklós: – Egy olyan, ízig-vérig felnőttcsapattal játszottunk, amely nagyon keményen, sokszor már durván futballozott, de ebben fel tudtuk venni velük a versenyt, ennen nagyon örülök. Amit elterveztünk, azt jó párszor a srácok megcsinálták, és akkor helyzetekbe is tudtunk kerülni, ez a legfontosabb. A befejezésekbe sajnos hiba csúszott, rossz döntéseket hoztunk.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK