Mester nélkül is a győzelemért a Vásárhely ellen – beharangozó 2021 március 13Általános 1430

Az NB III Közép-csoportjának 24. fordulójában vasárnap 14:30-tól a 26 ponttal a 14. helyen álló Vác FC a 24 ponttal a 16. pozícióban álló Hódmezővásárhelyi FC-t fogadja a váci stadionban. Sajnos Csank János betegség miatt nem lehet ott a találkozón.

Igencsak eseménydús hetet tudhat maga mögött a Vác FC, de ezen történésekből sok mindenről lemondtunk volna, hiszen nem állítható, hogy az események kifejezetten jó hatással lettek volna a heti felkészülésünkre…

Néhány nappal ezelőtt Csank János szakmai igazgató tüdőgyulladást kapott, amely miatt a váci kórházba szállították, ahol aztán kétszer le is tesztelték és második teszteredménye pozitív lett. A koronavírus sajnos tehát elérte őt, ennek ellenére honlapunk tudott beszélni Csank Jánossal.

 „Bár az edzéseken nem tudtam részt venni, egész héten kapcsolatban voltam Burzi Attilával, ő fog helyettem vasárnap meccselni a Hódmezővásárhely ellen – ecsetelte Csank János. – Az utasításokat már átadtam neki, reménykedem a jó eredmény elérésében, én pedig a gyors gyógyulásban.”

Burzi Attila asszisztensedzőre hárul tehát a szakmai irányítás vasárnap, aki számára természetesen nem lesz ismeretlen a feladat.

A játékosok átérzik a mérkőzés jelentőségét, hiszen létfontosságú, hogy hazai pályán nyerjük meg a meccset – mondta Burzi Attila. – Gondjaink miatt szerettük volna elhalasztani a találkozót, de az ellenfél ebbe nem egyezett bele. Bár a mester mellett több játékosra sem számíthatunk a találkozón, becsülettel készültünk a héten és próbáljuk helyettesíteni a hiányzókat.”

Ősszel 2–1-re győzött hazai környezetben a Hódmezővásárhely, gólunkat akkor Sorecz Szabolcs szerezte. A vasárnapi találkozót Sipos Katalin vezeti majd, segítői pedig Nagy Márk és Pogonyi Ferenc lesznek. Nehéz helyzetünk ellenére bízunk a három pont megszerzésében.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK