Mórahalmon játszunk a Szegedi VSE-vel – Magos Mátyással a sorainkban a pontokért 2020 november 20Általános 839

Az NB III Közép-csoportjának 19. fordulójában, vasárnap 13 órától a Vác FC a Szegedi VSE ideiglenes otthonában, a mórahalmi Móra-dombon, a helyi sportcentrumban lép pályára – jelenleg hatályban lévő járványügyi előírásoknak megfelelően zárt kapus mérkőzésen.

A mieink 18 forduló után 5 győzelemmel, 5 döntetlennel és 8 vereséggel, 20 megszerzett ponttal a bajnokság 15. helyén állnak. Hétvégi riválisunk, az NB III-ban újonc Szegedi VSE három siker és két remi mellett 13 alkalommal szenvedett vereséget, így 11 ponttal a 19., kieső pozícióban állomásozik. A két csapat között tehát jelenleg 9 pont különbség van a javunkra, ettől függetlenül nem számíthatunk könnyű meccsre, mivel a szegediek az utóbbi hetekben két figyelemreméltó eredményt is elértek, hiszen otthon 1–0-ra legyőzték az Iváncsát, míg idegenben 1–1-es döntetlent játszottak a bajnokesélyes Kecskeméttel.

A Vác FC háza táján jó hír, hogy eltiltása lejárta után Magos Mátyás visszatér a csapatba, így a tartósan sérült Ódé Norberten kívül mindenkin hadra fogható, a szakmai stábnak nagyobb lesz tehát a variációs lehetősége. A csapat jól edzett a héten, jól mozogtak a fiúk, így bizakodva utazhatunk a vasárnapi mérkőzésre.

A találkozót Hartung Vilmos vezeti majd, segítői Illés Tamás és Szabó Péter lesznek.

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK