Nem súlyos Ódé Norbert sérülése 2021 március 03Általános 672

Az első tavaszi bajnokin megsérülő 30 éves védőnk combizomszakadást szenvedett, de nem kell hosszú időt kihagynia.

A Honvéd II elleni, vasárnapi bajnoki mérkőzés 31. percében balhátvédünk, Ódé Norbert iramodott meg egy indítás után a bal oldalon, de futás közben szúrást érzett a combjában és a földre rogyott – sajnos nem is tudta folytatni a játékot, helyette a 34. percben Sorecz Szabolcs érkezett a pályára.

Az ultrahangos vizsgálat azóta kimutatta, hogy védőnk combizomszakadást szenvedett, de szerencsére nem mélyen. Így, ha minden jól megy, akkor a jövő héten már könnyített edzéseket végezhet és ha nincs panasza, utána hamarosan pályára is léphet újra bajnoki meccsen.

Ódé Norbertnek ez már a második sérülése a most futó bajnokságban. Emlékezhetünk, az őszi szezonban, az FTC II elleni találkozón részleges szalagszakadást, illetve izomszakadást szenvedett, emiatt ki kellett hagynia az idény hátralévő részét, pedig addig stabil kezdőjátékosnak számított.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK