Nem született gól a Komárom elleni meccsen 2020 július 22Általános 1268

Soros felkészülési mérkőzésén a Vác FC a szintén NB III-as Komárom ellen 0–0-s döntetlent ért el.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Vác FC–Komárom VSE 0–0
Vác.
Vác: Halasi – Zámbó, Dulló, Ódé, Tóth B. (Kasza) – Bonivárt, Lukács (Sárosi) – Magos (Rusvay), Torda (Cemel), Szalánszki – Szenes B.

Az ötödik előkészületi mérkőzésünkre ismét hazai pályán került sor, kedden a váci stadion centerpályáján a szintén NB III-as Komáromot fogadtuk.
Az első félidőben a nagy meleg rányomta bélyegét a játékra, mindkét együttes részéről igazi helyzet nélkül telt el a negyvenöt perc. A második játékrészben már egy sokkal aktívabb Vácot láthattunk a pályán. Ekkor már a helyzetek is jöttek sorban, azonban a góllövéssel továbbra is hadilábon állnak játékosaink. Magos, Torda, Szenes, Bonivárt előtt is adódott kecsegtető helyzet, ám mind kimaradt.
Az utolsó percben még Rusvay előtt nyílt lehetőség, hogy szabadrúgásból betaláljon, de a kapu fölé célzott, Így viszont meg kellett elégedni a gól nélküli döntetlennel.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK