Nyáron a Vácott maradás mellett döntött Szalánszki Gergő 2020 augusztus 05Általános 912

21 esztendős középpályásunkat több helyről hívták a bajnokság előtt, de jó döntésnek tartja, hogy klubunknál maradt és már meg is van az első gólja az NB III-ban.

Nyáron egy ideig húzódott, hogy maradok-e Vácott, vagy sem – vágott bele fiatal középpályásunk. – Voltak lehetőségeim magasabb osztályból is, de a maradás mellett döntöttem. Úgy érzem, mindkét félnek az volt a jó, hogy itt maradok. A tavaszi karantén alatt összeraktam magam fizikailag és mentálisan is, és most már érzem, hogy Burzi Attila vezetőedző bízik bennem – a mester elégedett volt velem a visszatérés után. A tavaly nyári zaklatott felkészülés után a mostani jóval nyugodtabb volt, sőt, igazán jól is sikerült. A csapat és én is jól dolgoztam, megcsináltuk, amit a szakmai stáb kért. Látszik, hogy tavaly óta sokat fejlődött a klub minden téren!Úgy gondolom, a csapat képes lehet arra, hogy a mezőny elején végezzen. Szélső középpályás és támadó poszton számit rám a mester; személyes célom, hogy elsősorban kezdőjátékosként minél több góllal segítsem a csapatot és vezére tudjak lenni együttesünknek!

Az első gól Szalánszki Gergőnek már össze is jött vasárnap az RKSK elleni mérkőzésen, amely azonban csak a szépítéshez volt elég.

Sajnos az eredmény nem úgy alakult, ahogy terveztük, hiszen a célunk mindenképpen a győzelem a volt – folytatta a középpályás. – Jóval nagyobb erőt képviseltünk az ellenfelünknél, azonban ez a pályán nem látszott végig. Így is mi domináltunk a mérkőzésen, de sajnos a kihagyhatatlant is kihagytuk, nem is egyszer. A második félidőben teljesen az RKSK fölé nőttünk, beszorítottuk őket, azonban csak egy gólt sikerült begyötörnünk – egy bal oldali lapos beadás után két csapattársam is átlépte a labdát, amely így hozzám került és egy átvétel után az alsó sarokba passzoltam. Köszönjük a szurkolóinknak az egész mérkőzésen tartó támogatást; a következő, Iváncsa elleni idegenbeli meccsen mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy feledtessük ezt a vereséget! És továbbra is várunk mindenkit a mérkőzésekre, miközben remélem, hogy miharamabb itthon, saját pályánkon játszhatunk!”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK