Orrtörést szenvedett Kasza Balázs, de egy hét múlva már edzhet 2022 március 30Általános 489

Ijesztő jelenetnek lehettünk tanúi a vasárnapi Vác FC–Rákosmente FC (1–0) meccsen. Az első félidő lefújása előtt az ellenfél támadója, Lettner Lóránt fejelte le a váci 16-oson belül Kasza Balázst, akit azonnal ápolni kellett. Védőnket a váci kórházba szállították, ahol kiderült, hogy orrtörést szenvedett, de még aznap kijöhetett a kórházból és speciális orrvédő maszkban egy hét múlva elkezdheti az edzéseket.

Kifejeltem az érkező labdát, a vendégek támadója pedig lendületből engem fejelt meg – emlékezett vissza a történtekre 21 éves középhátvédünk, aki eddig 26 bajnokin és 3 Magyar Kupa-meccsen kapott lehetőséget a szezonban. – A meccsről bevittek a kórházba, ahol megvizsgáltak, majd röntgenfelvételt készítettek az orromról, ahol látszott, hogy körülbelül öt darabba tört el az orrom és mivel el is mozdult a csont, ezért vissza kellett rakni a helyére. Szerencsére nem kellett bent maradnom, ezután haza is mehettem, de a héten még vissza kell mennem kontrollvizsgálatra. Most már jól érzem magam, és az orvosok azt mondták, hogy speciális orrvédő maszkban egy hét múlva elkezdhetem az edzéseket. A második félidő történéseit a barátnőm folyamatosan közvetítette nekem és nagyon örülök, hogy sikerült nyernünk, mert ez a legfontosabb!”

Mielőbbi gyógyulást kívánunk, Balázs!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK