Pontokat, vagy pontot szerezni – beharangozó a Kecskemét elleni mérkőzésre 2020 augusztus 16Általános 1138

Az NB III Közép-csoportjának 4. fordulójában a Vác FC a Kecskeméti TE HUFBAU együttesével találkozik vasárnap 17:30-tól a BVSC Szőnyi úti stadionjában.

A mieink 1, míg a kecskemétiek 6 szerzett ponttal várják a találkozót – a vendégek hozzánk hasonlóan pont nélkül maradtak a rajton, azóta azonban két hazai meccsüket is behúzták, előbb a Honvéd II (4–1), majd a Paks II (3–0) ellen nyertek.

Nehéz mérkőzésre készülünk – mondta honlapunknak Burzi Attila vezetőedző. – Sok sérültünk van, de remélem, többen a meccs kezdetéig felépülnek és nem kell nagyon felbolygatni az összeállítást. A Kecskemét szervezett, remek csapat, amely a támadójátékban is jó.Biztonságos védekezésből próbálunk kiindulniés támadásokat vezetni, hogy pontokat, vagy pontot tudjunk szerezni.”

Az elsődleges az, hogy ebben a vasárnap-szerda-vasárnap meccsritmusban a lehető legjobb állapotban legyenek a játékosok, ennek szellemében építettük fel ezt a hetet – mondta a kecskemétiek edzője, Gombos Zsolt klubja honlapján. – Szeretnénk nyerni, úgy gondolom, hogy felkészültünk a Vác elleni mérkőzésre, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el.”

A két csapat bajnoki mérkőzésen legutóbb 2008-ban találkozott, akkor a Kecskemét 5–0-ra nyert a Széktói Stadionban, ami NB II-es bajnoki címet ért számukra. Magyar Kupa-találkozón viszont legutóbb 2014. szeptember 24-én csapott össze a két csapat, akkor pedig a Vác örülhetett, hiszen 2–2-es rendes játékidőt követően, hosszabbítás után 5–2-vel búcsúztattuk a kecskemétieket!

Szurkolói információk:

A BVSC-stadion a Szőnyi úton található a fővárosban (1142, Budapest, Szőnyi út 2.). A belépők 1000 forintba kerülnek majd, de 14 év alatti diákoknak és 65 év feletti nyugdíjasoknak ingyenes a belépés. A jegyvásárláshoz személyi, vagy más fényképes igazolvány felmutatása szükséges.

(Korábban – félrecsúszott kommunikáció miatt – azt közöltük honlapunkon, hogy már az 1. fordulótól kezdve ingyenes a belépés a diákok és a nyugdíjasok számára a hazai találkozóinkon. Az RKSK elleni találkozón ennek ellenére mindenkinek kellett belépőt fizetnie, most azonban már ténylegesen ingyenes lesz a belépés az érintett diákoknak és nyugdíjasoknak. A korábbi kellemetlenségért elnézést kérünk!)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK