SAJTÓKÖZLEMÉNY - Beszáll a futballba a 103.9 Sláger FM 2016 október 14Általános 1720

Stratégiai megállapodást kötött a 103.9 Sláger FM a Merkantil Bank Ligában szereplő Vác Futball Clubbal, melynek részeként a Budapesten és környékén fogható rádióadó megjelenik az NB II-es klub játékosainak mezén.

Csikesz Erika a 103.9 Sláger FM vezérigazgatója elmondta: „a Vác Futball Club nagy hagyományokkal rendelkezik, 1994-ben az első osztályú bajnokságot is megnyerte, a csapatnak most is nagy céljai vannak. A nyáron tapasztalt EB-láz után reméljük, a hazai klubfutball is egyre nagyobb érdeklődésre tart majd számot. Budapesten és környékén a 103.9 Sláger FM az egyik legnépszerűbb rádióadó, így a váciak között is nagyon nagy hallgatói táborral rendelkezik, ezért is esett a választásunk a piros-kék klubra, melynek mérkőzéseit rendszeresen az M4 Sport is műsorra tűzi."

Orbán Levente, a Vác FC ügyvezető igazgatója: “Nagy örömmel és tisztelettel tölt el, hogy a 103.9 Sláger FM-et ma már egyre több munkahelyen, háztartásban első számú rádióként hallgatják.

Boldogok vagyunk azért, hogy a több hónapos egyeztetések révén ma már végre felkerülhet a 103.9 Sláger FM logója a Vác FC mezeire és ezáltal közös munkát kezdhetünk el. Biztosak vagyunk abban, hogy a kölcsönös stratégiai megállapodásunk számos további együttműködési lehetőséget foglal magában a jövőre nézve is. És ha megkérdeznek minket bármikor, hogy mit hallgatunk szívesen? A válaszunk egyértelmű lesz: “103.9 Sláger FM, a legnagyobb slágerek változatosan!”

 

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK