Sikeres főpróba, megvan az első győzelmünk 2020 július 27Általános 1598

A Vác FC az utolsó felkészülési meccsén 2–0-ra legyőzte a szintén az NB III-ban szereplő Salgótarjáni BTC-t.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Vác FC–Salgótarjáni BTC 2–0 (1–0)
Vác
Vác: Halasi – Sárosi, Koval, Kasza, Ódé – Magos, Bonivárt, Zámbó, Szalánszki – Torda, Szenes B. Csereként pályára lépett: Rusvay, Schildkraut, Cemel, Lukács K., Tóth B.
Gólszerző: Szalánszki, Zámbó 

A hetedik előkészületi mérkőzésünkre ismét hazai pályán került sor vasárnap, a váci stadion centerpályáján a szintén NB III-as Salgótarjáni BTC-t fogadtuk.

Az első pár percben nehezen vettük fel a ritmust, de aztán végig uraltuk a mérkőzést. Az első félidőben Sárosi beadása után Szalánszki lőtt a hálóba, ezzel szereztük meg a vezetést. A szünet után Szalánszki ment el a szélen, laposan visszagurított, majd az érkező Zámbó az ötösről a kapuba gurított. A továbbiakban több lehetőségünk is volt még a gólszerzésre, de ezek a helyzetek már kimaradtak.

Összességében jó iramú mérkőzésen jól játszottunk és akár több gólos győzelmet is arathattunk volna. Örömteli, hogy megszereztük első győzelmünket a felkészülés során.

A hétvégén már bajnoki pontokért küzdhetünk, vasárnap a Rákosmente KSK ellen kerül sor az első NB III-as meccsünkre.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK