Sóron Tibor szerezte a 2020-as év legszebb NB III-as gólját! 2021 január 19Általános 648

28 éves támadónk Kecskemét ellen szerzett bombagólja bizonyult a legszebbnek a hét fős zsűri szavazatai alapján.

Az nb3foci.hu weboldal, illetve kapcsolódó Facebook-oldala („NB3 FOCI” csoport") szavazást indított 2020 legszebb góljáról. Először a szurkolók szavazatai öt játékos gólját juttatták a döntőbe (Sóron Tibor, Purzsa Máté, Gál Szabolcs, Nagy Richárd, Puskás Zoltán), ezt követően pedig a weboldal által felkért hét fős zsűri szavazott a legszebb találatról.

Nos, a hét fős zsűri szavazatai alapján a Vác FC támadója, Sóron Tibor Kecskemét ellen szerzett bombagólja bizonyult a legszebbnek a gólszépségversenyben! 28 éves csatárunk még a 4. fordulóban, 3–2-re megnyert meccsen a 39. percben mintegy 25-26 méterről „ágyúzott” a kecskeméti kapu bal felső sarkába, a lövés abszolút védhetetlen volt! Gratulálunk Tibinek, aki ráadásul ezen a héten, hétfőn ünnepelte 28. születésnapját!

A gólszépségversenyben végeredménye:     

1. Sóron Tibor

2. Nagy Richárd

3. Gál Szabolcs

4. Purzsa Máté

5. Puskás Zoltán

Sóron Tibor gólját a cikben elhelyezett videóban, 0:51-től tekinthetik meg:

https://nb3foci.hu/hirek/soron-tibor-vac-fc-lotte-2020-ev-legszebb-nb3-as-goljat.html

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK