Sóron Tibor újra a Vác FC mezében! 2020 július 30Általános 1479

Klubunk vezetősége megállapodott a korábban, 2019 tavaszán Vácott már futballozó 27 éves támadóval, Sóron Tiborral.

Klubunk vezetősége megállapodott a korábban, 2019 tavaszán Vácott már futballozó 27 éves támadóval, Sóron Tiborral, aki az előző, 2019/20-as szezonban először az NB II-es Szeged-Csanád GA-ban, majd a harmadik ligás III. Kerületi TVE-ben futballozott. Sóron Tibor 2019 tavaszán Vácott 16 NB II-es bajnokin 5 gólt szerzett, emellett több gólpasszt is kiosztott.

Korábbi csapattársammal, Rusvay Gergellyel folyamatosan tartottam a kapcsolatot, először tőle jött az ötlet, hogy mi lenne, ha újra Vácott futballoznék – ecsetelte honlapunknak Sóron Tibor. – Egy hete aztán komolyabbá vált a dolog és mostanra sikerült is megegyeznem a vezetőséggel. 2019 tavaszán nagyon élveztem az itt eltöltött időt és nyáron nem amiatt távoztam, mert nem szerettem volna itt lenni, hanem a kialakult helyzet miatt. Nem ismerem a Közép-csoport mezőnyét – igazán még a mi csapatunkat sem – de minél előrébb akarunk végezni a tabellán!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK