Szépen búcsúzni a hazai közönségtől – beharangozó az ESMTK elleni mérkőzésre 2022 május 22Általános 641

Ma délután 17 órától sor kerül az utolsó hazai mérkőzésünkre a szezonban, az NB III Közép-csoportjának 37. fordulójában az ESMTK együttesét fogadjuk a váci stadionban!

A mieink 35 ponttal a táblázat 16. helyén állnak, előnyünk 5 pont a már kieső, 17. pozícióban álló Dabas-Gyón ellen. Mai ellenfelünk, az ESMTK 46 ponttal a 12. helyen áll, tehát stabil középcsapat. Csank János szakmai igazgató tudja, hogy még pontra, pontokra van szükségünk a bennmaradás kiharcolásához.

Nem tudtunk egyenletes játékot nyújtani az utóbbi hetekben, ráadásul jöttek az egyéni hibák elől-hátul, ennek ellenére az önbizalmunk megfelelő – szögezte le Csank János. – Kemény csörtét várok, mindent elkövetünk, hogy győzelemmel búcsúzzunk a közönségtől, bízom benne, hogy dominálni tudunk! Remélem, hogy a bajnokság hajrája felhőtlenebb lesz, lezárul a rossz szériánk és pontot, pontokat tudunk szerezni. Ma egy olyan csapat ellen játszunk, amely korábban a mumusunk volt; egyébként stabilak, masszívak, nyugodtan játszhatnak, edzőjük pedig rutinos tréner, amely az ellenfelek keretét is ismeri! Mertse Ábel és Stefán Dávid már edzettek a héten, talán pályára is léphetnek, Szunyog György is végigdolgozta a hetet, Sorecz Szabolcs és Balázs Simon azonban sérültek Csaba Dániel mellett.”

A két hete, a Honvéd II ellen megsérülő házi gólkirályunkkal, Mertse Ábellel kapcsolatos hír tehát, hogy a korábbi gyanúval ellentétben szerencsére nem szakadt el a keresztszalagja. Támadónk kezelésekre járt és a héten már egyénileg, illetve a csapattal is tudott edzeni!

Ősszel 1–1-es döntetlent játszott egymással a két csapat Pesterzsébeten, gólunkat Torda Patrik szerezte. A vasárnapi mérkőzést Papp Ádám vezeti majd, segítői Nagy Barnabás és Tóth Csaba János lesznek.

Mindenkit szeretettel várunk a mai mérkőzésre!!!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK