Szerdán a listavezető Kozármisleny otthonában vendégszerepelünk – beharangozó 2022 április 12Általános 561

Nagy kihívás vár ránk szerdán, hiszen az NB III Közép csoportjának 30., hétközi fordulójában a listavezető HR-Rent Kozármisleny otthonában lépünk pályára 18:00-kor, villanyfényes mérkőzésen!

Szerdai ellenfelünk toronymagasan és veretlenül vezeti a bajnokságot, hiszen eddig 23 győzelmet arattak, emellett 6 döntetlent értek el, ezzel 75 pontjuk van. Előző 7 bajnokijukat kivétel nélkül megnyerték, így tényleg nem lesz könnyű dolgunk.

A mieink neve mellett tavasszal 4 győzelem (Paks II, Dabas-Gyón, Rákosmente, Szekszárd), 1 döntetlen (Hódmezővásárhely) és 4 vereség (Makó, Monor, Iváncsa, MTK II) áll, így összesen 31 ponttal a 15. helyen állunk, és örömteli, hogy három bajnoki óta veretlenek vagyunk.

Mint szerdai vendéglátóink klubhonlapja is felidézte, a két csapat közös történelmében érdekesség, hogy a 2014/15-ös szezonban a Vác FC épp a Kozármisleny előtt nyerte meg az NB III-as bajnokságot – ebben az évben a Vác és a Kozármisleny nagy rivalizálása zajlott, de minimális különbséggel, 2 ponttal végül mi lettünk a feljutók az NB II-be!

A szerdai meccs további érdekessége, hogy a mislenyiek trénere, Aczél Zoltán játékosként megfordult együttesünkben, éppen Csank János szakmai igazgatónk kezei alatt.

Csank János pedig a következőképpen várja az összecsapást:

Egy olyan csapathoz megyünk, amely remek sorozatban van, folyamatosan hozza a mérkőzéseket. Nem mi vagyunk az esélyesek, az esélytelenek nyugalmával léphetünk pályára, de higgadtan kell játszanunk és kis szerencsével jó eredményt érhetünk el. Mertse Ábel eltiltása lejárt, Lukács Kelemen meggyógyult, ezek örömteli hírek, de Csaba Dánielre még nem számíthatok.”

A találkozót Kubicsek Máté vezeti, segítői Jakab Bálint és Kondákor Trisztán lesznek. Ősszel – egy igencsak véleményes tizenegyessel – a Kozármisleny 1–0-ra győzött Vácott.

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK