Szerdán Kozármislenybe látogatunk 2020 október 20Általános 707

Az NB III Közép-csoportjának 11. fordulójából elhalasztott mérkőzésen szerdán, 14:30-tól a HR-Rent Kozármisleny együtteséhez látogat a Vác FC.

Mint ismeretes, a mérkőzés szeptember végén a mislenyiek koronavírus-járvány miatti karanténja miatt került elhalasztásra. A találkozó mindkét csapat számára nagyon fontos, hiszen a mieinknek a jelen helyzetben – öt nyeretlen bajnoki meccs után – égető szüksége van minden pontra, míg a mislenyiek hét veretlenül lejátszott bajnoki után az előző két fordulóban egyaránt vereséget szenvedtek. Jelenleg hét pont a különbség a két csapat között, a Kozármisleny 20, míg a Vác 13 ponttal rendelkezik – ez számukra a 10., míg számunkra a 16. pozíciót jelenti a tabellán.

Sajnos a csapat összeállítása most sem lesz könnyű Burzi Attila vezetőedző számára, hiszen sérültjeink lassan gyógyulnak, sőt, az eddigi maródiakhoz csatlakozott az Újpest II elleni mérkőzés előtti bemelegítés során megsérült Tóth Bálint is. Ráadásul most eltiltások is szaporítják a szakmai stáb gondjait, hiszen az Újpest II ellen kiállított Szalánszki Gergő biztosan nem játszhat piros lapja miatt, míg Magos Mátyás ötödik begyűjtött sárga lapja miatt kényszerül kihagyni a találkozót. Ettől függetlenül bízzunk egy jó eredmény elérésében!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK