Szerdán máris itt az újabb bajnoki a Cegléd ellen – beharangozó 2021 október 19Általános 578

Az NB III Közép-csoportjának 13. fordulójában, szerdán 13 órától a Vác FC a Ceglédi VSE együttesét fogadja a váci stadionban.

A mieink a Mohács elleni 2–0-s sikernek köszönhetően 10 ponttal rendelkeznek, így előreléptünk a táblázat 17. helyére, azonos pontszámmal a Gerjennel és a Dabas-Gyónnal. A ceglédiek a bajnokság 14. helyén állnak 14 ponttal, így négy pont a differencia a két csapat között. Pest megyei riválisunk a bajnokságot Mink Olivér irányításával kezdte el, de az eredmények miatt a vezetők szeptember 15-én az edzőváltás mellett döntöttek, azóta pedig Ványi Zsolt szakmai vezető trenírozza a csapatot. Legutóbb hazai pályán 1–1-s döntetlent játszottak a meglepetéscsapat Makóval.

Jó lett volna a vasárnapi győztes meccs után egy hetet "sütkérezni", de a sűrű program miatt erre nincs lehetőség – mondta honlapunknak Csank János szakmai igazgató. – Igen nehéz meccs vár ránk, hiszen a Cegléd jó futballt játszik, emellett ütközős és kontrázós csapat. A Keleti csoportból kerültek át, ott mindig is meghatározóak voltak és van 6-8 olyan futballistájuk, akik máshol már letették névjegyüket. A nyári felkészülés során találkoztunk velük, döntetlent játszottunk. Remélem, hogy a szerencse végre mellénk áll, ez is kell a sikerhez, persze nem erre alapozunk. Csaba Dániel sérülés, Tölgyes Ádám eltiltás miatt hiányzik, utóbbinak egy meccset kell pihennie a Mohács elleni kiállítása miatt. Halasi Péter is kisebb sérülést szenvedett az egyik edzésen, de remélem, hogy vállalni tudja a játékot.”

A találkozót Dombi Olivér vezeti majd, segítői Halmai Kristóf és Holpár Gergely lesznek.

A mérkőzés a hatályos kormányrendelet értelmében továbbra is személyi igazolvánnyal és védettségi igazolvánnyal látogatható!

Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK