Szerdán pótoljuk a Vásárhely elleni bajnokit – cél az első tavaszi siker 2021 március 23Általános 794

Az NB III Közép-csoportjának 24. fordulójából elhalasztott meccsen szerdán 15:00-tól a Vác FC a Hódmezővásárhelyi FC-t fogadja a váci stadionban.

Mint ismeretes, a mérkőzésre eredetileg március 14-én, vasárnap került volna sor, de a vásárhelyiek Csank János, illetve több játékosunk megbetegedése miatt végül belementek a találkozó elhalasztásába.

A Vác FC 26 ponttal a bajnokság 15. helyén áll, szerdai vendégeink pedig 24 egységgel a 17. helyen állomásoznak, így jelenleg két hely, illetve két pont van a két együttes között a Vác javára. A mieink még nem nyertek tavasszal, egy döntetlen mellett két vereséget szenvedtünk el három eddigi idegenbeli találkozónkon. A csongrádiak sem győztek még tavasszal, sőt, előző öt bajnokijukon nyeretlenek maradtak – legutóbb Kecskeméten kaptak ki 2–0-ra. 

Nagy szükség van tehát a győzelemre a Hódmezővásárhely ellen, ráaádsul fűthet is minket a visszavágás vágya, hiszen ősszel 2–1-re győzött hazai környezetben a Hódmezővásárhely; gólunkat akkor Sorecz Szabolcs szerezte. Csank János szakmai igazgató sérülés miatt továbbra sem számíthat Hegedűs Csaba, Ódé Norbert, Bonivárt Erik és Tóth Bálint játékára.

A szerdai találkozót Erdélyi Bence vezeti majd, segítői pedig Nagy Márk és Pogonyi Ferenc lesznek. A mérkőzést Vácott, a váci stadionban rendezzük meg, de a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött.

(Fotó: teol.hu)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK