Túl kell lépni a hétvégi vereségen – beharangozó 2020 augusztus 26Általános 794

Az NB III Közép-csoportjának 6. fordulójában szerdán 17:30-tól a Szekszárdi UFC ellen javíthatunk a BVSC stadionjában.

A vasárnapi, Hódmezővásárhely elleni vereség után nincs idő kesergésre, hiszen itt az újabb forduló és az újabb bajnoki mérkőzés a Vác FC számára. A mieink az eddig két győzelmet és három vereséget számláló Szekszárdot fogadják a BVSC stadionjában. Burzi Attila vezetőedző bízik benne, hogy túl tudunk lépni a hétvégi, rosszul sikerült meccsen.

Túl kell lépni a hétvégi vereségen és győzelemre kell játszanunk a Szekszárd ellen – ecsetelte honlapunkon a vezetőedző. – Nehéz mérkőzést várok, hiszen szervezett csapat lesz az ellenfelünk, amelynek jó a támadójátéka. Fejben kellett rendet tenni a fiúknál, így a szerdai sikerességünk is azon múlik, hogy fejben hogyan készülnek fel a srácok. Ha az egyéni- és a csapatmotiváció is meglesz, nem marad el a siker. Örömteli fejlemény, hogy Torda Patrikon kívül mindenki egészséges, Szenes Bence, Tóth Bálint, Lukács Kelemen, Sárosi Soma és Niedermüller Ákos is meggyógyult, így teljes kerettel tudunk készülni a mérkőzésre.”

A várható kezdőcsapat: Halasi – Kasza, Koval, Bonivárt, Ódé – Magos, Rusvay, Zámbó, Sóron, Szalánszki – Szenes.

A szerdai találkozót Dobai János vezeti majd, míg segítői Bereczki Bence és Zahorecz Roland lesznek.

A BVSC sporttelepének pontos címe: 1142 Budapest, Szőnyi út 2.

A váci szurkolók továbbra is a Szőnyi út felöl tudják megközelíteni a stadiont, míg a vendégdrukkerek a Teleki Blanka utca felöl tudnak majd belépni.

A mérkőzésre a 14 év alatti diákoknak, illetve a 65 év feletti nyugdíjasoknak ingyenes a belépés! Várjuk kedves szurkolóinkat a találkozóra Budapesten!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK