Új partnerünk: a BioTechUSA! 2020 október 16Általános 1238

Sikeres együttműködési megállapodást kötöttünk Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójával, akik táplálkozás- és táplálék-kiegészítés területén nyújtanak szakmai támogatást csapatunknak, illetve saját termékeikkel is ellátják játékosainkat.

Minden sportágban elengedhetetlen, hogy a játékosok kiegyensúlyozottan, céljaiknak megfelelően táplálkozzanak. Egy tudatos, sportcéloknak megfelelő étrend kialakítása azonban komoly szaktudást igényel, nemcsak élsportolóknál, hanem azoknál is, akik hobbiszinten végeznek valamilyen testmozgást. A BioTechUSA ezt a szaktudást biztosítja a megállapodás keretein belül a VÁC FC csapatának.

A BioTechUSA több, mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, és ez idő alatt nemcsak termékkínálatunkat fejlesztettük folyamatosan, hanem a tudatos táplálkozással és étrendkiegészítéssel kapcsolatos szaktudásunkat is mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője.  Fontosnak tartjuk, hogy az általunk támogatott élsportolókat és csapatokat ne csak kifejezetten rájuk szabott termékcsomagokkal segítsük, hanem magasan képzett szakértői csapatunk által, a sporttáplálkozás témakörében edukációt is biztosítsunk számukra. Ezáltal pedig a tudatos táplálkozás bárki életének szerves része lehessen, legyen szó hobbi- vagy élsportolóról. Jelenleg több csapattal is együtt dolgozunk különböző sportágakból, amelyek legfőbb értékei a dinamikusság, professzionalizmus és fiatalos lendület, ezek pedig tökéletes összhangban állnak a BioTechUSA márkaprofiljával is. A VÁC FC csapatára is remekül illenek ezek a jelzők, így nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb tehetséges és motivált klub partnerei lehetünk.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK