Újabb bajnoki iramú felkészülési meccset játszottunk 2021 február 04Általános 1591

Soros előkészületi mérkőzésén a Vác FC 4–2-re kikapott a szintén NB III-as Ceglédi VSE otthonában.

A korábbi váci futballista, Makrai László által irányított NB III-as Cegléd ellen játszotta soros felkészülési mérkőzését a Vác FC. A kezdés nem sikerült jó, az első húsz perc után már három góllal vezetett a hazai együttes, de a szünet után sikerült szépítenünk és Rusvay Gergely büntetőjével a hajrában egy gólra felzárkóztunk. A ceglédiek végül egy újabb tizenegyessel beállították a 4–2-es végeredményt. Folytatás szombaton,  11:00-tól a szintén az NB III Keleti csoportjában szereplő BVSC-Zugló ellen, a Szőnyi úton.

Ceglédi VSE–Vác FC 4–2 (3–0)
Cegléd, Malomtószéli-sporttelep, műfüves pálya.
Vác: Halasi – Hegedűs Cs., Koval, Kasza, Ódé – Gergely P., Bonivárt, Zámbó – Magos, Sóron, Szalánszki. Csereként pályára lépett: Fehér Á., Szenes, Torda, Niedermüller, Lukács K., Nagy Z., Nagy G.
Gólszerzők: Damásdi (2), Papp Gy., Szabó R. (11-esből), ill. Szenes, Rusvay (11-es).

Csank János szakmai igazgató értékelése:

Nagyon jó meccset játszottunk most is. Intenzív, bajnoki iramú találkozó volt, a hozzáállásunkat sem érhette panasz, elégedett vagyok a látottakkal. Az első félidőben a három kapott gól mellett nekünk volt rengeteg helyzetünk, a 22. percben akár már 4–3 lehetett volna az állás ide. Védekezésben vannak még gondok, ez látható, de a felkészülés negyedik hetében éppen abban a stádiumban vagyunk, amikor sokat edzünk, és nem vagyunk még igazán "kihegyezve".

(Fotó :Ceglédi VSE)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  



Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK