Újabb változások a keretben 2020 július 25Általános 2613

Több változás történt az elmúlt napokban a Vác FC keretében, két újabb játékos távozott.

Két újabb távozóra derült fény. Egyikük a tapasztalt, 33 éves balhátvéd, Juhász György, aki elfogadta a Ceglédi VSE ajánlatát, így az NB III Keleti csoportjában szereplő klubban folytatja pályafutását. Elhagyja a Vác FC-t a tavaly nyáron hazaigazolt Dulló Martin is, a 26 esztendős középső védő az NB II egyik újoncánál, a Szentlőrinc SE-nél folytatja pályafutását.

Mindkettejüknek köszönjük, amit a Vác FC-ért tettek és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban!

Örömteli fejlemény viszont, hogy Szalánszki Gergővel megállapodott klubunk vezetősége, így a 21 esztendős középpályás a 2020/21-es idényt is Vácott tölti.

Az egyaránt 19 esztendős Varga Gábor, illetve Lukács Kelemen a Vác VLSE U19-es csapatából felkerült a Vác FC felnőtt keretébe, így velük is számolhat a továbbiakban Burzi Attila vezetőedző.

Kevésbé örömteli hír, hogy 17 esztendős,fiatal kapusunk, Hámori Tamás légmell miatt hosszabb időre kidőlt a sorból, jelenleg kórházban van. Reméljük mielőbbi felépülését!

(Fotó: feol.hu)

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK