Várhatóan elhalasztják a vasárnapi bajnokinkat 2020 szeptember 23Általános 812

Már csak az MLSZ döntésén múlik, hogy elhalasztja-e a vasárnap 16 órára kiírt Kozármisleny FC–Vác FC NB III-as bajnokit. A meccs elhalasztását a mislenyiek kérték, mivel a csapat egyik tagjának koronavírus-tesztje pozitív lett.

A Kozármisleny honlapja a hét elején számolt be róla, hogy a csapat egyik tagjának koronavírus-tesztje pozitív lett, így a játékosok hatósági karanténba kerültek. A labdarúgó az előző hét közepe óta otthon van, nem ment közösségbe, mivel már akkor enyhe tüneteket produkált, így az előző hétvégén nem is lépett pályára.

A mislenyiek ezért felvették klubunkkal a kapcsolatot és kérték a vasárnapi meccs halasztását.

A Kozármisleny megkeresett bennünket, hogy halasszuk el a vasárnapra kiírt mérkőzést – mondta honlapunknak Belák Gyula ügyvezető. – Átérezzük nehéz helyzetüket és úgy döntöttünk, hogy akceptáljuk a kérésüket. Ez persze még nem elég ahhoz, hogy a meccset később játsszuk le, az MLSZ-nek kell erről hivatalosan döntenie, így várjuk a szövetség ezzel kapcsolatos határozatát.”

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK