Vasárnap 13 órakor az ESMTK otthonában játszunk – Csank János bátrabb játékot kér 2021 november 20Általános 423

A Vác FC november 21-én, vasárnap 13 órakor az ESMTK otthonában, a pesterzsébeti Ady Endre úti stadionban lép pályára az NB III Közép-csoportjában 18. fordulójában.

Vasárnapi ellenfelünk, az ESMTK 21 ponttal a 13. pozícióban állomásozik a bajnokságban. A Turi Zoltán által irányított együttes nincs igazán jó passzban, hiszen utóbbi öt bajnokijából négyet elveszített, csak a Balassagyarmatot győzte le (otthon 3–2-re). Legutóbb Makón 2–0-s vereséget szenvedtek.

A mieink a múlt heti, FTC II elleni 3–3-s döntetlennek köszönhetően 13 ponttal a 18. helyen állnak, így most már győzelmek kellenek ahhoz, hogy ellépjünk a kieső helyről (öt meccse nyeretlenek vagyunk). Tudja ezt Csank János szakmai igazgató is, aki bátrabb játékot kér a fiúktól:

A korábbiakhoz képest javult a helyzet, hiszen több betegünk meggyógyult, Tóth Dominik, Tölgyes Ádám és Purzsa Máté is edzett már a héten, Sorecz Szabolcs viszont még nincs a legjobb állapotban – ecsetelte Csank János. – A múlt heti hajrábeli pontmentés természetesen mentálisan jót tett. A korábbiaknál bátrabb játékra készülünk; cél, hogy amit az edzéseken nyújtanak a fiúk, az végre a bajnokikon is kijöjjön. Remélem, megtörik a jég, de nem állunk könnyű mérkőzés előtt, hiszen az ESMTK is egy stabil csapat, több rutinos, idősebb játékossal. Csaba Dániel hiányzik továbbra is sérülés miatt, de ő a porcműtéte után már erősít és biciklizik.”

Az előző szezonban Pesterzsébeten – igencsak botrányos bíráskodás közepette – 3–3-s döntetlent játszottunk az ESMTK-val.

A mérkőzést Zimmermann Márió vezeti majd, míg segítői László István Sándor és Varga Levente lesznek. Erre a találkozóra is védettségi igazolvánnyal és személyi igazolvánnyal lehet belépni!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK