Vasárnap 14 órától a Monort fogadjuk – Csank Jánosnak több hiányzó pótlását kell megoldania 2022 február 19Általános 834

Az NB III Közép-csoportjának 22. fordulójában csapatunk vasárnap 14:00-tól a Monor együttesét fogadja a váci stadionban. Csank János szakmai igazgatónak több hiányzó pótlását kell megoldania.

A mieink az első tavaszi bajnokin 3–0-s vereséget szenvedtek a Makótól, így 18 ponttal a 16. helyről várjuk a vasárnapi mérkőzést. Ellenfelünk, a 33 ponttal a 8. pozícióban állomásozó Monor egy hete szintén vereséggel rajtolt, 2–1-re kikapott a Mohács otthonában. A monoriaknál egyébként télen edzőváltás volt, az új tréner Kurucsai Milán lett.

Annak ellenére, hogy szerdán kikaptunk 6–2-re, jól szolgálta a Vasas elleni edzőmeccs a heti felkészülésünket – mutatott rá Csank János. – Sajnos az előző, Makó elleni bajnokit Lukács Kelemen sérülés miatt kihagyta, sőt, a találkozó után kiderült, hogy Zámbó Dániel szakadást szenvedett a belső közelítőjében, ő két-három hetes kihagyásra számíthat. Tölgyes Ádám Achilles-ín sérüléssel bajlódik, Fazakas Géza még nem edzhetett, Stefán Dávid eltiltása pedig még nem telt le, így nem vagyunk ideális helyzetben. A kapusposzton lesz változás, de nem a teljesítmény miatt; most megnézzük, hogy a nagyobb rutinnal rendelkező Nacsa Péter mire képes. Öt-hat meccs után el kell dőlnie annak, hogy ki lesz az első számú kapus hosszú távon. A cél mindenképpen az, hogy stabilakká váljunk, legalább annyira, mint az őszi szezon utolsó felében, és bízom benne, hogy hamarosan kiegyenesedünk. A Monor relatíve fiatalodott a télen, de többen komoly NB II-es múlttal rendelkeznek soraikban. Mozgékony, sokat futó csapat, felszabadult futballt játszanak, így nem lesz könnyű dolgunk.”

Ősszel 4–1-re kikaptunk a monoriak otthonában, így van miért visszavágni. A vasárnapi, Vác FC–Monor mérkőzést Molnár Réka vezeti majd, míg segítői Pogonyi Ferenc és Varga Levente lesznek.

Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre!!! A jegyárak változatlanok, és a hölgyek, a 14 éven aluliak, illetve a 65 éven felüli nyugdíjasok ingyen tekinthetik meg az összecsapást. Védettségi igazolvány azonban továbbra is szükségeltetik a belépéshez.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK