Vasárnap 17 órától az edzőváltáson átesett Dunaújvárost fogadjuk – beharangozó 2022 április 30Általános 375

Az NB III Közép-csoportjának 33. fordulójában május 1-jén, 17 órától a Vác FC a héten edzőváltáson átesett Dunaújváros PASE együttesét fogadja a váci stadionban.

Sajnos az előző játéknapon véget ért az ötmeccses veretlenségi sorozatunk Cegléden, azonban a Dunaújváros ellen itt az újabb sansz arra, hogy jó eredményt érjünk el. A mieink 35 ponttal a 16. helyen állnak, 12 ponttal előzzük meg a 17., már kieső pozícióban álló Dabas-Gyónt.

Az újvárosiaknál ezen a héten jelentős események történtek, mégpedig az, hogy leváltották Varga Balázst a vezetőedzői pozícióból és az új tréner megtalálásáig Dobos Barna klubigazgató irányítja az együttest – tehát Vácott is ő trenírozza az együttest. A csapat a 2. helyen telelt, de tavasszal jelentősen visszaesett, az előző öt bajnokiján mindössze egy pontot szerzett.

Nem befolyásolta a heti felkészülésünket az ellenfélnél héten történt esemény – vágott bele honlapunknak Csank János szakmai igazgató. – Úgy vélem, hogy tavasszal két-három érthetetlen botlása volt a Dunaújvárosnak. ezért várható volt a személycsere. Dobos Barna rutinos, tapasztalt edző, aki jól ismeri a csapatot. Szeretnénk visszatérni a „jó” útra, azt kértem ismét a fiúktól, hogy merjenek játszani még akkor is, ha sajnos a pálya talaja nem optimális. Csaba Dániel térde továbbra is sérült, újabb orvosi vizsgálat vár rá a közeljövőben, Sorecz Szabolcs azonban már edzeni tudott a héten. Eltiltottunk nincs, a kapuban pedig most Molnár László fog kezdeni, hogy ő is megkapja a kellő számú játéklehetőséget.”

Ősszel 2–2-es döntetlent értünk el az újvárosiak otthonában, góljainkat Mertse Ábel és Tóth Milán szerezték.

A mérkőzést Fehérvári Patrik vezeti majd, míg segítői Flinta Zoltán és László István Sándor lesznek. Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre! Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK