Vasárnap 18 órától jön az utolsó csata a SZVSE ellen – beharangozó 2021 május 29Általános 870

Az NB III Közép-csoportjának 38., utolsó fordulójában a Vác FC a Szegedi VSE együttesét fogadja a váci stadionban vasárnap 18 órai kezdettel. Ha győzünk, biztosan bent maradunk a harmadik ligában.

Ahogyan azt már csütörtöki elemzésünkben kifejtettük, 44 ponttal a 15. helyen álló csapatunk csak a három pont megszerzése esetén lehet biztos az NB III-as tagsága megtartásában, döntetlen, vagy vereség esetén a riválisok eredményeit is figyelnünk kell. Remélhetőleg a győzelem kiharcolásához jó alapot ad, hogy azt a Szegedi VSE-t fogadjuk, amelyik már kiesett a ligából. A szegedi együttes 37 bajnokiján összesen 24 pontot szerzett, ezzel a 19. helyen áll, továbbá előző hét bajnokiján nyeretlen maradt, az előző játéknapon pedig otthon kapott ki 6–0-ra a Honvéd II-től. Mindez persze nem jelentheti azt, hogy lebecsüljük az ellenfelet, sőt, annál jobban kell koncentrálnia minden labdarúgónknak a pályán.

Tudjuk, hogy mit kell játszani a Szeged ellen – vágott bele Csank János szakmai igazgató. – Ki kell, hogy jöjjön a tudáskülönbség, meg kell oldanunk ezt a feladatot, és nagyon remélem, hogy nem leszünk idegesek. A futball is egy olyan sport, amely állandóan döntéshelyzeteket hoz, bízunk benne, hogy a kulcspillanatokban megfelelő döntéseket választunk. Reméljük azt is, hogy jó bíráskodás lesz. A keretből három labdarúgóra nem számíthatok, Ódé Norbert egy hete begyűjtötte ötödik sárga lapját, emiatt eltiltását tölti, míg Magos Mátyás és Tóth Bálint sérülés miatt nem játszhat.”

Ősszel 1–1-es döntetlent értünk el a SZVSE vendégeként, gólunkat akkor Sorecz Szabolcs szerezte.

A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzést a pápai illetőségű Gáspár András vezeti majd, míg segítői Zsákai Milán és Dobos Dávid lesznek. Mindenkit szeretettel várunk a váci stadionba, szurkoljuk ki együtt csapatunk bentmaradását!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK