Vasárnap a második helyezett Kozármislenyt fogadjuk 2021 október 09Általános 665

Az NB III Közép-csoportjának 11. fordulójában a Vác FC az Aczél Zoltán által irányított Kozármisleny FC együttesét fogadja a váci stadionban.

A Kozármisleny együttese eddig remekül szerepel a bajnokságban. A korábbi váci játékos, Aczél Zoltán (aki Vácott a 90-es években Csank János játékosa volt) által irányított baranyaiak eddig 10 bajnokijukból hetet megnyertek, míg háromszor döntetlent játszottak, így 24 pontot szerezve a második helyen állnak. Legutóbb 1–1-es döntetlent játszottak az éllovas Makóval.

A mieink 10 bajnokiból kettőt nyertek meg, egyszer remiztünk, így 7 pontot gyűjtöttünk, amellyel a 17. helyen állunk. Az előző játéknapon 1–0-ra kikaptunk a Hódmezővásárhely otthonában. Van tehát javítanivaló, bár sajnos Csank János szakmai igazgatónak több gonddal kell szembenéznie.

Sajnos nem javult a helyzet a hét közepe óta, így több játékosra nem számíthatok – ecsetelte Csank János szakmai igazgató. – Purzsa Máté és Csaba Dániel sérült, Lukács Kelemen beteg, egyben eltiltott, míg Mertse Ábel szintén betegséggel küszködik. Fazakas Géza játékra jelentkezik, de még keveset edzett, míg Balázs Simon már leülhet a kispadra. A legjobb csapatok egyikével játszunk, akik több tényezőben is jók, így most az esélytelenek nyugalmával lépünk pályára. Fegyelmezetten kell játszani és mindent elkövetünk, hogy jó eredményt érjünk el. Remélem, hogy bármi lesz, emelt fővel jövünk le a pályáról.”

A tavaszi szezonban találkoztunk utoljára a Kozármislennyel, akkor hazai pályán Magos Mátyás 90. percben szerzett találatával 1–0-ra győztünk!

A vasárnap 15 órakor kezdődő összecsapást Takács Ákos vezeti, segítői Kövér Tamás és Szilágyi Zsolt lesznek.

A mérkőzés – a hatályos jogszabályok szerint továbbra is – védettségi igazolvánnyal, vagy ezt helyettesítő EESZT applikációval tekinthető meg.

Várjuk tisztelt szurkolóinkat a meccsre! Hajrá, Vác!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK