Vasárnap Cegléden folytathatjuk jó sorozatunkat – beharangozó 2022 április 23Általános 397

Az NB III Közép-csoportjának 32. fordulójában a Vác FC vasárnap 17 órától a Ceglédi VSE otthonában lép pályára.

A mieink jó formában várják a Pest megyei rivális elleni megmérettetést, hiszen öt mérkőzés óta veretlenek vagyunk, három győzelem mellett két döntetlent értünk el. Az előző fordulóban aratott Mohács elleni 2–0-s sikerrel ráadásul meg is előztük a Ványi Zsolt által irányított ceglédieket, akik az előző körben Makón kaptak ki 3–1-re, így előző nyolc bajnokijukból csak egyet nyertek meg.

„Rövidebb hetünk volt a Húsvét miatt a heti felkészülésben, de amit terveztünk, azt elvégeztük – vezette fel a találkozót honlapunknak Csank János szakmai igazgató. – A Ceglédet az előző fordulóban sikerült megelőzni, de úgy vélem, hogy tudásuk alatt szerepelnek, így nem szabad félvállról venni őket. Önbizalmunk van, de nyugodtan kell játszanunk és fontos, hogy merjünk kockáztatni. Csaba Dániel továbbra is sérüléssel bajlódik, de mivel eltiltottunk nincs, a keret többi tagja bevethető.”  

Van is miért visszavágnunk, hiszen ősszel Vácott 3–1-re kikaptunk a Ceglédtől, gólunkat akkor Mertse Ábel szerezte. A vasárnap, 17 órakor kezdődő mérkőzést a Malomtószélen, a Zsengellér Gyula Sporttelepen Borbás Bottyán Aurél vezeti majd, míg segítői Juhász László és Németh Balázs lesznek.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK