Vasárnap Dunaújvárosba látogatunk – beharangozó 2021 október 23Általános 577

Az NB III Közép-csoportjának 13. fordulójában vasárnap 13:00-tól a Vác FC a remekül szereplő Dunaújváros otthonában lép pályára.

Az előző szezonban még a kiesés ellen küzdő és épphogy bennmaradó Dunaújváros remekül szerepel a mostani bajnokságban, hiszen a Fejér megyeiek a tabella 2. helyén állnak. Az eddigi 13 bajnokin 30 pontot szereztek, az előző körben a Makó otthonából távoztak 1–0-s győzelemmel.

A mieink 10 ponttal a táblázat 17. pozíciójában állomásoznak, azonos pontszámmal a Gerjennel és a Dabas-Gyónnal. Nagy szükségünk van tehát a pontokra, hiszen bár egy hete Mohácsról győzelemmel távoztunk, a Cegléd elleni hétközi fordulóban nem sikerült egy egységet sem szerezni.

Nehéz mérkőzésre készülünk, hiszen tudjuk, hogy a Dunaújváros jó csapat – mondta Csank János szakmai igazgató honlapunknak. – Az újvárosiaknál van 4-5 olyan futballista, amely sok meccset lejátszott már magasabb osztályban, rutinjuk mellett az egész csapat jól támad le. A magabiztosságot hiányolom a mieinknél, sajnos eddig a versenyhelyzetet rosszul kezeltük, pedig amikor nincs plusz tét – például az edzéseken –, akkor remek megoldásokat mutatunk. Jó lenne, ha a szerencse is mellénk szegődne már. Csaba Dániel továbbra is hiányzik, hiszen műtét előtt áll, a többiek azonban bevethetőek, Tölgyes Ádám letöltötte az eltiltását.”

A dunaújvárosi stadionban rendezendő mérkőzést Horváth Patrik vezeti majd, segítői Molnár Alex és Harsányi Martin lesznek. A találkozóra védettségi igazolvánnyal és személyi igazolvánnyal lehet belépni.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK