Világklasszis futballista a Vác FC edzésein 2017 július 19Általános 2895

Emmanuel Eboué, az Arsenal egykor BL döntőt is megjárt, 79-szeres elefántcsontparti válogatott játékosa szerda délelőttől a Vác FC csapatával edz.

Eboué, aki pályafutása során az Arsenal mellett többek között megfordult a török Galatasaray csapatában, legutóbb pedig az angol élvonalbeli Sunderland játékosa volt, június közepe óta tartózkodik Magyarországon. Eddig az NBI-ben szereplő FTC csapatával edzett, ahol leigazolása is szóba került.

Jelenleg a Vác FC csapatával készül, ahova a csapat angol tulajdonosa, John P. Marshallnak köszönhetően került, aki örömmel biztosított lehetőséget Emmanuelnek, hogy edzésben tartsa magát, mielőtt új klubját megtalálja.

„Az elmúlt bajnokságot a hatodik helyen zártuk, mely eredményre és a csapatomra nagyon büszke is vagyok. Jelenleg azon vagyunk, hogy a jövő hétvégén kezdődő 2017/2018-as szezonban egyre jobbak és jobbak legyünk. Nagyon örülök, hogy egy olyan szintű játékost, mint Eboué a váci stadionba el tudtunk hozni. Ezzel egy remek lehetőséget teremtve a csapat tagjainak, hogy tanulni tudjanak és remélem egy óriási lendületet is kapnak. Eboué számára nagyon fontos, hogy a jelenlegi időszakban is folyamatos legyen az edzésterve. Jó érzés, hogy számára a váci fiúk, a csapatunk megfelelő környezet a felkészülésének folytatásához. Mindenkit várunk a nyilvános edzésre, biztos vagyok benne, hogy a nézőknek is élmény lesz látni BL döntőt játszott focistát.”- nyiltakozta a váci klubtulajdonos.

Július 20-án, csütörtökön, nyilvános edzés keretében 16 órától tekinthető meg Eboué edzésben a Vác Városi Stadionban, ingyenes belépéssel.

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK