Visszatérhetnek az eltiltottak – vasárnap a Monorral csapunk össze 2020 október 31Általános 647

Az NB III Közép-csoportjának 16. fordulójában a Vác FC a Monor együttesével játszik november 1-jén, vasárnap 13:30-tól, a BVSC zuglói stadionjában.

A mieink a Majos elleni 7–1-es sikerrel egy hatmeccses nyeretlenségi sorozatot törtek meg, így 16 megszerzett ponttal feljöttünk a bajnokságban a 15. helyre. A monoriak egy héttel ezelőtt nem léptek pályára a Honvéd II-MFA ellen, mivel a kispestieknél is felütötte fejét a koronavírus-járvány, azt megelőzően – tehát az utolsó lejátszott meccsükön – az Iváncsa otthonában 1–1-re végeztek. Összességében 22 megszerzett pontjukkal a 9. helyen állnak.

Jó hír a mieinknél az előző hetekhez képest, hogy minden érintett letöltötte eltiltását, így Sorecz Szabolcs, Szalánszki Gergő és Koval Viktor is Burzi Attila vezetőedző rendelkezésére állhat.

A vasárnapi mérkőzést Derdák Marcell vezeti majd, segítői Dr. Ambrus Dániel János és Varga I Zoltán lesznek.

Az MLSZ rendelkezése értelmében október 23-tól a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezetők, a versenybíró és ezek segítői kivételével a mérkőzések helyszínén mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot oly módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

A meccs helyszínének, a BVSC zuglói sporttelepének pontos címe: 1142 Budapest, Szőnyi út 2.

A váci szurkolók továbbra is a Szőnyi út felől tudják megközelíteni a stadiont, míg a vendégdrukkerek a Teleki Blanka utca felől tudnak majd belépni.

A mérkőzésre a 14 év alatti diákoknak, illetve a 65 év feletti nyugdíjasoknak ingyenes a belépés! Várjuk kedves szurkolóinkat a találkozóra Budapesten!

Hozzászólások

Kapcsolódó bejegyzések
  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK