Social
jan
16

Bár egy kicsit megkésve,...

Bár egy kicsit megkésve, de utólag is boldog születésnapot kívánunk csapatunk játékosának, Tóth Ferencnek! Isten éltessen Feri! Bár egy kicsit megkésve, de utólag is boldog születésnapot kívánunk csapatunk játékosának, Tóth Ferencnek! Isten éltessen Feri!

Social
jan
16

Őszi szezon legszebb...

Őszi szezon legszebb pillanatai: Október 29-én a Szolnoki MÁV FC ellen idegenben vívtuk meg a őszi szezon leglátványosabb meccsét. A csapat remek teljesítménnyel, volt, hogy 7 perc alatt 3 gólt rúgva, magabiztos 5-1 győzelmet aratott! #HajraVac #vacfc #moments (credit: instat/szolnok)

Social
jan
13

Őszi szezon legszebb...

Őszi szezon legszebb pillanatai: Emmanuel Eboué, az Arsenal egykor BL döntőt is megjárt, 79-szeres elefántcsontparti válogatott játékosa Július végén a Vác FC csapatával edzett! Nézd újra vissza a pillanatokat a lenti videon. #HajraVac #vacfc #moments http://index.indavideo.hu/video/emmanuel_eboue_vac_fc_nb2_fradi_arsenal_foci Hogy került az Arsenal szurkolók egykori kedvence egy...

Social
jan
12

Őszi szezon legfontosabb...

Őszi szezon legfontosabb pillanatai: Szeptember 24-dikén, a BFC Siófok ellen idegenben vívtuk meg a őszi szezon során az egyetlen MTVA által közvetített meccsünket. A csapat remek teljesítményel, Króner Martin és Balajti Ádám góljaival; 2-0 győzelmet aratott! #HajraVac #vacfc #moments

Social
jan
11

...

http://www.vacfc.com/hirek/megkezdtuk-a-munkat/ Január 4-én könnyed rávezető edzésekkel csapatunk Nagy Tibor vezetésével megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre.

Social
jan
10

...

http://www.vacfc.com/hirek/mentek-valtozasok-a-keretben/ Ugyan még nagyon a felkészülési időszak elején vagyunk, de már most beszámolhatunk néhány, a csapatunkban bekövetkezett változásról.

Social
jan
09

Január 20-dikán játsza...

Január 20-dikán játsza a csapat az első felkészülési meccsét. #HajraVac #vacfc Január 20-dikán játsza a csapat az első felkészülési meccsét. #HajraVac #vacfc

Általános
jan
09

Mentek - változások a keretben

Ugyan még nagyon a felkészülési időszak elején vagyunk, de már most beszámolhatunk néhány, a csapatunkban bekövetkezett változásról.

Social
jan
08

Melyik távoli lövés...

Melyik távoli lövés tetszett jobban? :) #HajraVac #vacfc

  •  Vác Futball Club

A futball barátai Vácott - sok, azóta is ismert és híres jelentős fővárosi klubot megelőzve - 1899-ben hozták létre saját egyesületüket. A Váci Sport Egyesület (VSE) 1899. júniusában alakult meg, de hivatalosan csak november 28-án került bejegyzésre.

Klubszínek: piros-kék

Stadion: Vác Városi Stadion

FACEBOOK